Vranjski maratonci

Vranjski maratonci ovog vikenda su nastupili na tri trke.
Na trci od 10km na Ceru Kristijan Stošić zauzeo treće mesto iza Dajevića i Dukadinovića.
U nedelju na maratonu Plavi krug u Beogradu trčali su Kristijan Stošić i Saša Ćuković. Kristijan je osvojio prvo mesto i ujedno postavio novi rekord staze dok je Saša stigao 15-ti i osvojio visoko mesto sa novim ličnim rekordom od 3,28 minuta i na taj način popravio za čak 22 minuta.Ovim putem klub se zahvaljuje gradu Vranju na podršci kao i firmama Kavim Jedinstvo i Kema iz Bujanovca.
– Ipak, možda najveći utisak ovog vikenda je učešće naših članova Sanje Nakić i Miloša Antić na polumaratonu u Bejrutu u Libanu. Prvi Bejrutski maraton održan je 2003. godine a na današnjem šestaestom po redu učestvovalo je preko 5,000 učesnika. Sanja Nakić je oduševljena Bejrutom i kaže: Drago mi je što sam uspešno zavšila trku i što sam na ovaj način uspela da malo višu upoznam Bejrut i duh ovog grada.
Miloš Antić, sportski direktor kluba kaže da mu je bila čast da predstavlja Vranje i Vranjske maratonce na svom tridesetom polumaratonu i da je sa trke poneo lepe utiske i uživao u razgledanju grada tokom trke.