OTVORENI DAN U VRANjU (VIDEO)

U petak, 23. novembra u 12.00 časova u kasarni „Prvi pešadijski puk Knjaza Miloša Velikog“, biće organizovano druženje vojnika i starešina 4. brigade Kopnene vojske sa građanima Vranja u akciji „Otvoreni dan“.


Komanda 4. brigade Kopnene vojske, uvek je nastojala da bude u kontaktu sa građanima grada Vranja.
Cilj ovih susreta je stalni kontakt sa osnovcima, srednjoškolcima i građanima i upoznavanje sa tehnikom i vojnicima kasarne u kojoj žive i rade pripadnici 4. brigade Kopnene vojske koji nastavljaju tradicije Prvog pešadijskog puka knjaza Miloša Velikog srpske vojske i 78.motorizovane brigade Vojske Srbije.
Vranjanci i građani Pčinjskog okruga, a posebno deca i učenici osnovci i srednjoškolci imaće priliku da uživaju u odličnoj organizaciji rada i vojnim veštinama. 


Kako je bilo prosle godine mozete videti na linku dn 017

Otvoreni dan #dn_017 #SMS_dn017 #dn_017info #Magazin_dn017 #Sport_dn017U kasarni „Prvi pešadijski puk Knjaza Miloša Velikog“, organizovano je jedanaesto druženje vojnika i starešina 4. brigade Kopnene vojske sa građanima Vranja u akciji „Otvoreni dan“. Starešine i vojnici su građanima prikazali deo aktivnosti koje pokazuju osposobljenost ove vojne jedinice. Kao i obično, najveću pažnju najmlađih su izazvala borbena vozila i naoružanje i oprema vranjske brigade. Procenjuje se da je oko 2.000 ljudi iz čitavog Pčinjskog okruga posetilo vranjsku kasarnu.http://dn017.rs/

Gepostet von dn 017 am Freitag, 15. September 2017