Radionica „Upravljanje potraživanjima“

Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga i Preduzeće za finansijske usluge i konsalting „EOS Matrix“ doo, Beograd, organizovali su treću u nizu radionicu na temu upravljanja potraživanjima.

VIDEO  dn 017//Izjava: šef kancelarije Privredne komore Leskovac u Vranju Branislav Popović#

Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga i Preduzeće za finansijske usluge i konsalting „EOS Matrix“ doo, Beograd, organizovali su još jednu u nizu radionicu na temu upravljanja potraživanjima.Radionica je održana danas u prostorijama PKS-RPK Leskovac – kancelarija u Vranju.Tematike radionice bile su: Upravljanje potraživanjima nakon ulaska u docnju, monitornih faktura u valuti, kao i izlazak fakture iz valute. Takođe, svim učesnicima radionice bili su predstavljani i pravni aspekti naplate i alternative utuženja. //Izjava: šef kancelarije Privredne komore Leskovac u Vranju Branislav Popović#

Gepostet von SMS dn017 am Freitag, 30. November 2018

Tematike radionice bile su: Upravljanje potraživanjima nakon ulaska u docnju, monitornih faktura u valuti, kao i izlazak fakture iz valute. Takođe, svim učesnicima radionice bili su predstavljani i pravni aspekti naplate i alternative utuženja. Radionica je održana u prostorijama PKS-RPK Leskovac – kancelarija u Vranju.