Dinamo mozda i ostaje u SUPER LIGI?! (FOTO i VIDEO)

Na konferenciji za medije koju je organizovao FK Dinamo, Dragan Antić je naveo da, prema njegovim saznanjima, FK Inđija koja je bila uspešnija od Vranjanaca u dvomeču baraža, nije podnela zahtev za licenciranje.


– Dinamo praktično ostao uskraćen za podršku Grada Vranja, ali se zahvalio pojedincima koji su pružili ruku pomoći, a posebna zahvalnost ide navijačima vranjskog Dinama koji su ostali uz klub i u najtežim trenucima – izjavio je Antić, trener i predsednik vranjskog kluba.

– Ono što mi posedujemo, a većina klubova iz Srbije nema to su naši verni navijači, koji su uvek uz nas i daju nam maksimalnu podršku – naglašava generalni direktor Dinama Miloš Vukolić i dodaje  „Trideset utakmica odigranih na strani nije lako ali hvala Radniku što nam je ustupio teren. Sada imamo stadion, uslove, i da ispadnemo dovešćemo nekoliko pojačanja i nadamo se što hitnijem povratku u Super ligu.

– Žao mi je što smo se borili do kraja, ali nismo uspeli da se izborimo sa nefudbalskim stvarima – ističe predsednik Skupštine Dinama Vojislav Veličković.

– Postoji nada da smo još uvek superligaš, savez o tome odlučuje. A mi se okrećemo sledećoj sezoni – kaže sportski direktor Dinama Marko Antić.

//Konferencija za medije FK Dinamo, Vranje 29. maj  (live stream VIDEO 017 dn)

Dinamo mozda i ostaje u SUPER LIGI?!Na konferenciji za novinare koju je organizovao FK Dinamo, Dragan Antić je naveo da, prema njegovim saznanjima, FK Inđija koja je bila uspešnija od Vranjanaca u dvomeču baraža, nije podnela zahtev za licenciranje.Dinamo praktično ostao uskraćen za podršku Grada Vranja, ali se zahvalio pojedincima koji su pružili ruku pomoći. Među njima je izdvojio narodnog poslanika Slavišu Bulatovića, direktora „Vodovoda“ Gorana Đorđevića, Branislava Trajkovića, generalnog direktora „Jumka“ i Radeta Novkovića, generalnog direktora „HIV-a“.Posebna zahvalnost ide navijačima vranjskog Dinama koji su ostali uz klub i u najtežim trenucima.Konferencija za medije FK Dinamo // Vranje 29. maj, live stream 017 dn

Gepostet von SMS dn017 am Mittwoch, 29. Mai 2019